ти е мерак да го гледаш. Се што е свежо приготвено и без конзерванси е 100 пати поздраво за јадење од она што стои на полиците на продавниците со месеци.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено