Моделиран е според вистинскиот водител на вести на телевизијата, чиј што е и гласот. Се работи всушност за комшјутерска програма која ги комбинира видеата од водителот и ги чита вестите. Да не ви кажевме дали ќе приметевте разлика?

Сподели на Facebook
пати видено