Ако сакате да го видите планот на некој од становите, треба да замолите една од топлес девојките да се сврти, затоа што распоредот на собите ѝ е нацртан на грбот.

Интересно е да се напомене дека на компанијата ѝ беше одземена лиценцата за работа, после оваа промоција, затоа што предизвика многу негативни реакции во јавноста. Од една страна ова е многу дискриминирачки за девојките, а не е дискриминирачки да шеташ облечен во костим на хот-дог? Повелете на дискусија!

Сподели на Facebook
пати видено