За разлика од неговите колеги холивудски ѕвезди, Киану Ривс си користи градски превоз и се однесува како обичен културен граѓанин.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено