Кети Донерти се пријавила на „Хрватска има талент“ и реши да ја остави публиката и жирито без зборови. Таа навистина има вештини и знае како да ги користи долгите нозе. Дури и членот од жирито, Давор посочи дека ѝ ги обожава нозете, па атмосферата стана малку „чудна“, секако тој потоа се вадеше дека е на уметнички начин, ама да бидеме реални… Погледнете го нејзиниот настап, најдоброто следи на крај.

Сподели на Facebook
пати видено