И кечерите не се повеќе она што беа. Разбирам дека треба да бидат во тренд со новите генерации, но ова е глупо дури и за мали деца.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено