– Мамо, ќе си имаме маче!
– Што зборуваш сине? Што ти текна пак сега?
– Вистина е ќе имаме, знам!
– Од каде знаеш?
– Тато го покани на телефон да дојде кога ти ќе бидеш трета смена…

Сподели на Facebook
пати видено