Џастин Броси е талентиран фотограф. Неговите дела биле објавени на National Geographic, но не е тоа што ја прави интересна неговата приказна. Откако ја загубил својата постојана работа, тој немал друг избор освен да да се пресели заедно со неговата девојка и седумгодишната ќерка во шума. Иако практично е бездомник, тој сепак прави неверојатни фотографии.

Исто така, тој работи и на неговиот личен сајт користејќи бесплатна WiFi врска кога може да ја најде. Кога ќе го погледнете неговите фотографии, никогаш нема да помислите дека се направени од некој кој не ги има најдобрите можни средства за да го постигне ова совршенство!

Був

fot01

Жаба

fot02

Изгрејсонце

fot03

Полноглавци

fot04

Пауни

fot05

Змија

fot06

Сокол

fot07

Пајак

fot08

Игра со оган

fot09

Растение

fot10

Желка

fot11

Птица

fot12

Око на алигатор

fot13

Корења

fot14

Ќерката на Џастин

fot15

Сподели на Facebook
пати видено