– Драги, кажи ми нешто слатко…
– Сладолед!
– Не бе, нешто потака, убаво…
– Морски залез со шише добро вино!
– Кажи ми нешто секси бе, глуп!
– Аааа, за колешката Мими те интересира нешто?

Сподели на Facebook
пати видено