Денес, постојат многу асоцијативни и проективни тестови со цел да се дијагностицира карактерот. Сепак, овој тест не се однесува на нив.

Неговата главна задача е да ви подари насмевка на лицето. Ликовите со сигурност ви е познати, а особено се популарни за новогодишните празници.

Чиј лик најпрвин го забележавте на сликата?

Запомнивте? Тогаш ајде да ги погледнеме резултатите!

Кевин

Доколку првин го забележавте момчето, во наредната година ќе бидете прилично добро подготвени и информирани. Сега кога сте разочарани ве води само едно мото: „Не се откажувај!“. Со задачите, од било каков размер нема да се справите полошо од момчето кое се справуваше со разбојници.

Мајката на Кевин

Ако најпрвин ја видовте Кејт, мајката на Кевин во наредната година ќе ви се разјаснат многу нешта. Ќе најдете решение за проблемите кои ве мачеле подолго време. Кога ќе се занимавате со нерешени прашања, ќе бидете изненадени колку е едноставно ако научите да ја разгледувате ситуацијата од различни агли.

Таткото на Кевин

Ако го забележавте Питер, таткото на Кевин најверојатно, ќе најдете непоколебливо чувство на доверба и смиреност за себе и вашите најблиски, кои сѐ уште ги немавте. Ќе научите да се контролирате во стресни ситуации, а довербата и способноста да останете ладни кога е потребно ќе станат пример за оние околу вас.

Хари

Ако го забележавте Хари, тогаш нешто ново ќе навлезе во вашата куќа во наредната година. 99% станува збор за среќа која ќе ве придружува во текот на целата година. Дури иако претходно не сте се сметале за среќна личност, картите ќе се сменат.

Марв

Ако првата личност што ја видовте беше Марв, можеби во новата година ќе научите нешто важно, и најверојатно тоа ќе биде самоприфаќање. Прекумерната самокритика ќе остане во минатото и повеќе нема да ве спречи да уживате во достигнувањата, на патот кон кој ќе вложите многу напор.

Старец со лопата

Ако најпрвин го забележавте старецот со лопатата тогаш следната година ќе биде време за неверојатни откритија за вас. Најверојатно, вашиот став кон луѓето ќе се промени. Начинот на правење избрзани заклучоци и лажни заклучоци за оние кои ги среќавате на патот на животот ќе исчезнат.

Жената со птиците

Ова значи дека во следната година ќе ве чекаат неверојатни авантури. Можеби ќе ги заштитувате од неволјите оние на кои им е потребна помош. Ова може да биде маче, кученце или баба, која ќе ја спречите да ја премине улицата на црвено светло. 2019 година ќе биде за вас една година авантура со манифестации на хероизам.

Сподели на Facebook
пати видено