Ова е многу популарна туристичка атракција во главниот град на Јапонија, земјата од која потекнува Супер Марио. Видеото го снима еден турист, кој со својата жена направиле 3 часовна обиколка на градот со картинг колички.

Сподели на Facebook
пати видено