Играта наликува на билјард, но правилата не се исти. Секој играч има своја боја и своја страна на масата.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено