Дури и кога теренот ви личи рамен, кога паркирате, рачната сопирачка треба секогаш да ви биде крената. Некои комисии кај нас пишуваат негативни поени на возачки испит ако не кренеш рачна на крај.

Сподели на Facebook
пати видено