Годината е 2119. Вести.
Изградена е првата директна линија Земја – Марс. Македонија наредниот месец очекува да добие датум за почнување на преговорите со ЕУ. Автопатот Охрид – Кичево е во завршна фаза.

Сподели на Facebook
пати видено