Грк фатил златната рипка.
1-ва желба:
– Да му умре кравата на комшијата.
– Добро…
2-ра желба:
– Да му умре кравата и на другиот комшија.
– Добро…
3-та желба:
– Да умре и мојта крава.
– Е зошто да умре и твојата???
– Да нема од каде да си купат млеко…

Сподели на Facebook
пати видено