Фудбалот не привлекува само мажи, туку и девојки кои ги поддржуваат своите омилени тимови. Овие девојки се фотографирани во ист ден, додека се играа натпреварите од 3 коло на Руската Прва Лига. Со ваква поддршка на трибините, едноставно е невозможно да не се даде 100 проценти на теренот.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено