Разговараат две пријателки:
– Како успеа да го научиш мажот ти да се враќа дома толку рано?
– Многу лесно. Последниот пат кога се врати доцна дома, јас лежам во спалната и кога го слушнав да влегува извикав „Мите, ти ли си?!“
– А тој?
– А тој е Зоран.

Сподели на Facebook
пати видено