Кинеските улични продавачи на пуканки имаат специјални топови за да ја завршат работата брзо и ефикасно.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено