Пукање филм на 16 години: Ја клоцаш вратата, го кршиш мобилниот телефон од ѕидот, врескаш на цел глас.
Пукање филм на 27 години: Вратата е скапа, монтажата исто така, телефонот уште го отплаќаш… само врескаш.
Пукање филм на 30 години: Децата спијат… само седиш.

Сподели на Facebook
пати видено