Ќерката соработува од две причини. Затоа што знае каков ќе биде резултатот и затоа што е многу забавно. Браво за идејата!

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено