– Еј, слушна ли дека на Митра и поставиле дијагноза за ментална болест, 100% инвалиност и право на доживотна нега од државата?
– Не е можно. Таа е здрава како крава, гледа како белоглав орел, слуша како лилјак, трча како маратонец и озборува како новинарка. Како така 100% ментален инвалид?
– Докажала дека од 10 години гледа само турски серии.

Сподели на Facebook
пати видено