Значи, вие се возите во вашиот прекрасен Тесла Модел 3 во Глечерскиот национален парк во Монтана, САД. На патот нема жива кола, па му го препуштате управувањето на автопилотот. Кога наеднаш… Дали камерите и компјутерите во автомобилот ќе се активираат?

Сподели на Facebook
пати видено