Хероите од овие фотографии одлучија да не се луксузираат на плажите туку да го поминат својот одмор во своите села и реки, а според фотографиите можеме да кажеме дека јако си поминале. Дали и вие бевте на некој ваков одмор?

На крајот можете да видите и пример од Македонија.

А еве и еден пример од Македонија

Сподели на Facebook
пати видено