Освен што многу тешко се наоѓа место, голема е веројатноста кога ќе се вратите автомобилот да го најдете исчукан. Затоа паметните њујоркчани си ставаат гумени штитници напред и назад на автомобилите кога паркираат на улица.

bamper_01

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

bamper_04

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

bamper_08

bamper_09

Processed with VSCOcam with f2 preset

bamper_11

Сподели на Facebook
пати видено