Двајцата работат тимски, едниот краде, а другиот гледа да не доаѓа сопственикот. Проблемот е што во денешно време има камери насекаде.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено