– Денес ми ѕвони телефонот.
– Здраво, се јавуваме од банката.
– Да, повелете?
– Пред две недели ви ја испративме нашата нова кредитна картичка. Ќе ја користите ли?
– Да, да, јас веќе ја користам.
– Но како ја користите кога не е активирана?!
– Секое сабајле со неа си го чистам мразот од колата…

Сподели на Facebook
пати видено