Ако пробате само да го извлечете, веројатно дел од крлежот ќе остане внатре и може да предизвика навистина сериозни проблеми. Оваа техника покажува како со чепкалка за уши натопена со вода и со ротирање на крлежот околу неговата оска, тој сам ќе излезе без да остане дел внатре.

Сподели на Facebook
пати видено