Лекот бил 5 пари, само треба да се знае!
Проблемот настанува кога прв пат ќе го отворите пакувањето и ќе се обидете да наполните чаша. Речиси секогаш течноста плиснува. Еве како едноставно да го решите тоа.

Сподели на Facebook
пати видено