Можеби си мислите дека сте мајстор за виткање подароци, но погледнете како тоа го прави вистински професионалец од стоковната куќа Такашимаја, Јапонија. За време од триесет секунди завиткува две кутии со неверојатен и уникатен пристап.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено