Во сенка на Светското првенство во фудбал, вековната традиција во Фиренца, Италија и оваа година привлече многу посетители.

Спортот е комбинација на рагби и ММА тепачки. Освен да го тепате играчот со топката, дозволено е и играчите да си се тепаат меѓу себе без тоа да има врска со топката.

Сподели на Facebook
пати видено