Ако некогаш сте пржеле нешто в тава, знаете како изгледа ужасот кога нешто ќе се залепи на неа. Потребна е цела вечност да се изгребе чудото и додека да завршите, приготвената храна веќе ви се оладила, а ако ја оставите да се засуши тешко вас :). Што да сторите за да го решите овој проблем? Е, овој човек нашол начин како да направи секоја тава да се претвори во нелеплива тава со овој едноставен трик.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено