Едниот од мажите размислувајќи гласно си го постави ова прашање, а на крајот на видеото се виде дека навистина не му било јасно како може девојката а не може тој.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено