Анкета за мажите, чиишто резултати ги интересираат и жените: Ако морате да одберете само едно од двете, што би одбрале, моторот или девојката?

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено