Бидете сигурни дека голем процент од млекото што го конзумираме сите ние е вакво. Во држава каде што нема никаква контрола на квалитетот на производите, сѐ е корумпирано и секој кој знае каде да „подмачка“ може да добие дозвола за сѐ и сешто.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено