Во новата верзија од мегапопуларната видео игра погледот на играње се менува и повеќе нема да можете да го гледате вашиот лик, туку вие ќе бидете тој, односно ќе гледате со негови очи што се случува околу вас.

Сподели на Facebook
пати видено