Ако мислите дека вашите деца се среќни што ќе им купите нов мобилен телефон, се лажете. Нивната среќа ни од далеку не може да се мери со среќата на овие деца од Африка кои до овој момент немале вода за пиење.

Сподели на Facebook
пати видено