Со ваква астрономска цена, станот си добил и свое име „The Mansion“. Инаку, отсекогаш сум се прашувал зошто станот чини 14 милиони долари а не 14,5 милиони? Кој и по кои критериуми се одредуваат ваквите цени?

Половина милион и не е така мала сума, а звучи небитно во ситуацијава.

Сподели на Facebook
пати видено