Колку и да се талентирани илустраторите во студијата на Дизни и Ворнер Брадерс, дури ни тие не можат да ги нацртат нивните изразителни ликови од ништо. Тие, како и други професионални аниматори често употребуваат огледала за самите да ги позираат гримасите за нивните ликови.

Глетката на овие професионалци од педесеттите и подоцна, како си прават гримаси во огледалата дефинитивно ќе донесе насмевка на вашето лице, затоа одвоете некој миг да ги погледнете.

an01

an02

an03

an04

an05

an06

an07

an08

an09

an10

an11

an12

Сподели на Facebook
пати видено