Кучето коешто го водеше жената влезе во конфликт со кучињата на идиотот, па тој веднаш најде решение за конфликтот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено