Новинарот го прашува (на шпански): „По првиот натпревар ви ја дадов амајлијата за среќа што ми ја даде мојата сопруга. Не знам дали сѐ уште ја имате или ја фрливте?“

Потоа Меси го изненади новинарот а и јавноста и ја покажа амајлијата. Верувате ли во вакви работи?

Сподели на Facebook
пати видено