Дечково се вика Доминик Скај, а на видеово работел цела година. Многу пати се повредил скокајќи преку прозорците, бидејќи не е лесно човек од 90 килограми да скокне преку тесно прозорче од вториот кат. Резултатот ви препорачуваме да го погледнете.

Сподели на Facebook
пати видено