Секоја вечер кога се враќал од работа, човекот вртел кругови на паркингот пред зградата не можејќи да најде слободно место. Така смислил паметно решение.

На прозорецот што гледа кон паркингот си закачил евтина веб камера, која ја врзал на интернет.

Сега секоја вечер кога ќе дојде на паркингот, пред да почне да врти, преку телефонот се вклучува на камерата и веднаш гледа каде има слободно место. Генијално нели?

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено