„Јас те сакам, но твојот живот е преземен. Ти имаш зависност и знам дека длабоко во себе знаеш што е. Жал ми е што морам да го направам ова, но јас не можам да живеам вака. Го снимам ова, па мојата акција можеби нема да биде комплетно залудна. Се надевам дека ќе ми простиш и се надевам дека сфаќаш дека си зависник од видео игри.“

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено