Секој жител кој ќе даде информација која ќе доведе до апсење на дилер на дрога ќе добие награда од 1 милион денари за мал дилер и 10 милиони денари за поголем дилер на дрога. Наградата се подигнува јавно, но поткажувачот може да носи маска за да не си направи проблеми.

Сподели на Facebook
пати видено