Со оваа метода и да сака да го стави нема да може, затоа што има видливи траги од процедурата.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено