Во основа ова е видео со упатство за колекционерите, така што нема да мора да чуваат лименки со сок од пред 30 години, но нешто ми вели дека овој метод ќе се употребува повеќе за зли цели (како на пример за зафркавање на другарот или цимерот и сл.) отколку за добри. Како и да е, барем сипете го сокот во чаша за да можете да уживате во него, не го фрлајте.

Сподели на Facebook
пати видено