Младиот Русин се сети како да го натера градоначалникот да скокне од удобната фотелја и под итно да прати луѓе да го расчистат снегот. Едноставно на снегот со спреј напиша која соспа снег е за градоначалникот на Новосибирск, Александар Локот. Потоа видеото го објави на интернет.

kakod

Сподели на Facebook
пати видено