Наместо да купувате вештачки, направете си сами, барем ќе знаете што јадете. Предности на ваквиот чипс во однос на вештачкиот има безброј, а најважни се:
1. Ќе бидете сигурни дека јадете свеж компир.
2. Нема да јадете чудни хемикалии, како што се конзерванси, засладувачи, појачувачи на вкус, стабилизатори итн.
3. Чипсот нема да ви биде пржен во масло користено безброј пати и количините на масло можете да ги одредувате по вкус.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено