Возачот се обидел да закочи, но пред да му успее, автомобилот веќе ја реши ситуацијата на паметен начин. Со ваквата нова технологија, која ќе мора да ја следат и другите производители, нема повеќе да гледаме смачкани животни на патиштата.

Сподели на Facebook
пати видено