Полицијата се посомневала, откако од електродистрибутивната компанија им јавиле дека на една многу мала локација се троши многу струја, поточно истовремено светат 800 сијалици.

Полицијата отиде на терен и детално ја истражи канцеларијата. Видеото го објавија со цел да соберат информации од луѓето и да го пронајдат сопственикот.

Сподели на Facebook
пати видено